Mangler i aksjon: Tapt lashes!

Mangler i aksjon: Tapt lashes!
Mangler i aksjon: Tapt lashes!

Så dette skjedde …
Du forstår når du freaking ut, men prøver å ikke freak ut, men så prøver du ikke å freak ut gjør at du freak ut enda mer?

Jeg gjør det best nå.

ANNONSE

Det er siden av disse manglende vippene! En stor del av lashes mangler fra mitt beste øye.

Mine naturlige lashes er ikke “alt som” til å begynne med, ok, så vel som noen gang fordi jeg hadde Connor, de har fått enda tynnere så vel som kortere enn de var før, for å gi deg et konsept av basislinjen.

I utgangspunktet jobber jeg ikke med en god del når det gjelder lashes, og derfor vil du oppdage tilfeldige rør av mascara over hele huset mitt. OVERALT.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så nøyaktig hvordan skjedde dette? Jeg vet ikke. I helgen var jeg krøllet mine lashes, så vel som etter at jeg har fullført mitt beste øye, oppdaget jeg at Space Smack Dab i midten av min øvre lash-linje.

Noooooooooo! Fyr. Du gjenkjenner ikke nøyaktig hvor viktig disse senterene er opp til de er freaking borte!

Jeg forstår ikke når det skjedde, men jeg gjetter at det skjedde i forrige uke da jeg brukte falske lashes som jeg ikke kunne vente på å fjerne. De så fantastisk ut i bilder, men de var veldig lange, så jeg kan se dem ut av hjørnet av øyet, som kjørte meg nøtter. Så, i stedet for å gjøre det jeg vanligvis gjør, som er suge en bomullspute med vannbestandig øye sminke renere så vel som holde den over Falsies frem til de nøye glir av, jeg bare rippet de fattige unge guttene av (kanskje litt som Vel entusiastisk). I prosessen droppet jeg mest sannsynlig ut den delen av lashes på den beste siden også.

Forhåpentligvis dette lashforbedrende produktet jeg nettopp begynt å bruke kalt Lashfood (det er på Sephora) hjelper dem å vokse tilbake.

Jeg ønsket å prøve det siden det er 99,49% naturlig, får gode anmeldelser, så vel som det er mye rimeligere enn mange av alternativene … ikke at det er billig. Det er fortsatt $ 79 for en tre måneders forsyning, så det er ikke helt billig (selv om jeg ærlig, jeg ønsker ikke å samarbeide konseptet “billig” med noe som forventes å vokse hår nær øynene mine).

Jeg trodde også på å få et medlemskap til Latisse med Yoderem (AN på Internett Dermatologen), men det er $ 140 per måned, så vel som jeg er ikke villig til å gå dit ennå … I min googling sjekket jeg også ut at Lash øker med Rodan + Fields fungerer for mye folk, men det er $ 150 for en to-tre måneders forsyning.

Jeg håper sikkert Lashfood fungerer, siden jeg mangler mine manglende lashes dårlig!

ANNONSE

Har du noen gang brukt et lashvekstprodukt? Hvis du har, hva var det, så vel som det fungerte for deg?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.