Hva er noen av dine foretrukne høye øyeskygge for enkelt skygge utseende?

Hva er noen av dine foretrukne høye øyeskygge for enkelt skygge utseende?
Hva er noen av dine foretrukne høye øyeskygge for enkelt skygge utseende?

Min “Jeg sitter fast i webtrafikk på metoden til Napa” -utseendet. Dette var fra en dagstur i forrige måned. Jeg brukte en enkelt øyenskygge, Chanel Illusion d’Ombre i New Moon
Sommeren 2014 vil gå ned i historien bøker som sommeren av lat kvinne krem ​​skygger for meg.

Hva er lat kvinne krem ​​skygger?

ANNONSE

De er skygger som jeg kan gjøre mye med. Med andre ord, produkter som oppnår mye i form av å produsere fascinerende øyeutseende, trenger imidlertid ekstremt innsats på min side (derav den dovne kvinnekomponenten).

De er produkter hvor du får et høyt bang for pengene dine, så å si, som øyet ekvivalent av en lys leppe. De er også relativt enkle å bruke, så vel som når du bruker dem, ser du ut som om du virkelig prøvde … ikke som om du viser så mye som rodeo med elastiske bukser, så vel som en tee skjorter med hull.

Chanel nymåne på lokkene mine
Tidligere denne sommeren var jeg alt om Chanel Illusion d’Ombre Eyeshadow i New Moon, så vel som Mirage, men nå er jeg mye mer i MAC-elektriske fantastiske øyenskygger, som jeg liker for i hovedsak nøyaktig samme grunner. De har alle noe fascinerende å tilby. Enten kompleks glitter, sparkly shimmer eller en interessant farge – noe å trekke interesse for mine øyne, så vel som gjør arbeidet til flere skygger.

ANNONSE

For meg har de vanligvis en kremaktig eller våt-ish-struktur med stor spongey sprett, praktisk talt som en marshmallow, så de er virkelig enkle å klappe eller blande med fingrene. Noen ganger, jeg liker ikke å måtte bruke en børste, vet du? (Som når jeg ikke har tid eller ikke kan oppdage den beste ren = lame.)

Hva med deg? Hva er noen av dine foretrukne høye øyeskygge for enkelt skygge utseende?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.