Daglig skjønnhet: 3-wick stearinlys fra bad og kroppsarbeid, på salg nå

Daglig skjønnhet: 3-wick stearinlys fra bad og kroppsarbeid, på salg nå
Daglig skjønnhet: 3-wick stearinlys fra bad og kroppsarbeid, på salg nå

Boathouse-raden samt Lakeside 3-wick lys med bad og kroppsarbeid
I helgen vandret jeg inn i et bad, så vel som kroppsarbeid bare se deg rundt (ja, rett!) Så vel som vandret ut med et par stearinlys som var på dyp rabatt.

Disse 3-wick lysene var opprinnelig $ 20 stykke, men jeg snagged dem på salg for $ 9 hver (de er også på salg for $ 12 på internett nå, hvis du ikke online nær en av butikkene).

ANNONSE

Åh, duften … bare. Som. Sommer.

Lakesides offisielle dufthistorie: “Som vannet etter en kanonkule, hopp inn i en forfriskende blanding av ferskvann, ren musk så vel som den ideelle popen av sitronskommunen.”

Um, ok. Jeg tror jeg vil.

ANNONSE

Jeg liker bildet av kvinnene som hopper inn i vannet. Er det ikke så søtt?

Nå har jeg aldri gått foten i et båthus før, så vel som jeg aldri har roed, men hvis enten en lukter som Boathouse Row, heck, gjør jeg begge minst en gang.

Boathouse Row Official Fragrance Notes: “Notater av Moss, miljøvennlig Sage samt Bay Leaves Fang essensen av et fantastisk tilfluktssted i skyggen med dypt, blått vann i horisonten.”
Jeg har to ekstramateriale for å gi som vertinne gaver. Bad og kroppsarbeid vil til og med vikle lysene dine, så vel som knytte dem med en ganske bue gratis.

Og de er også praktiske. Hvert 3-wick stearinlys vil kaste fra 30-45 timer.