Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tints er kontor så vel som Tabby autoriserte

Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tints er kontor så vel som Tabby autoriserte
Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tints er kontor så vel som Tabby autoriserte

Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tint in Hope

Hvis disse Tarte Lipsurgence Natural Matte Lip Tints ($ 24) hadde vært rundt tilbake da jeg brukte ukedagene mine på å forberede påstander som en juridisk sekretær i byen, ville jeg ha holdt et rør i lommen for følelsesmessig støtte. Det kan ha holdt meg forretninger i toalettboden der jeg ofte trakk meg tilbake for å i hemmelighet gråte bort frustrasjonene mine på jobben (‘to ikke min foretrukne jobb).

ANNONSE

Linjen med seks matte leppeflekker, i hovedsak matte versjoner av Tartes lipsurgence leppeflekker, har eksistert i omtrent et år. I likhet med de skinnende søskenbarnene deres har de en twist-top, i tillegg til å bruke nøyaktig samme “høyytelses naturlige lipsurgence-teknologi,” som Tarte hevder, er “klinisk bevist å øke fuktighetsmaterialet med en forbløffende 6000% etter 28 dager.”

LOL! Jeg føler at den setningen trengte mye utropstegn på slutten: “… 6000% etter 28 dager !!!”

Jeg er ikke helt sikker på hvordan noen noen gang vil bestemme noe sånt, men jeg liker helt sikkert den arbeidsvennlige overflaten så vel som knapt-der, hviskende glans.

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

De knapt synlige utstråler løsner dem litt opp, og gir dem en noe mye mer avslappet stemning … men ikke avslappet som rippede jeans, lagringstank topper samt flip-flops. Mye mer som en hvit t-skjorte over solbrune jodhpurs samt knehøye ridestøvler.

De setter inn en mild nudge av farger som oppmuntrer til et raskt blikk, i stedet for å rope: “Hei, se på meg!” Jeg tror de vil være ideelle for et kontor med en streng kappekode.

Fargeprøver fra venstre: heldig, utsatt, håp, misunnelse, levende så vel som ildsted

Heldig

Utsatt

Misunne

Livlig

Firey

Fargene så vel som lys, glatt struktur integreres for å produsere lepper som fremdeles ser ekte ut – langt fra metoden mine lepper ser ut når jeg bruker et antall lag med en matt leppestift. Tarte utgifter dem som fuktighetsgivende, men jeg tror de fortsatt drar nytte av et startlag med leppepomade. Uten det føles leppene mine litt tørre på slutten av dagen.

Sannheten som de visstnok er plumping, ser jeg bort fra. Selvfølgelig forstår du meg så vel som såkalte plumping av leppeprodukter. Jeg merker knapt noen gang en forskjell i speilet, selv når jeg kan føle en prikking i leppene. Av hva det er verdt, i det minste er disse ikke sving/vondt.

De får meg imidlertid til å angre på å kansellere mitt medlemskap i treningssenteret, så vel som ved at jeg antyder at caps kan være vanskelig å åpne. Det var noen ganger da knapt hadde utholdenhet på overkroppen for det.

De smaker så vel som lukt svakt av peppermynte, men begge forsvinner etter omtrent fem minutters slitasje.

Jeg ønsker virkelig at disse var mye mer fuktighetsgivende siden jeg absolutt liker finishen, så vel som faner absolutt liker at de er fra Tarte (og følgelig grusomhetsfrie).

ANNONSE

Pris: $ 24 hver
Tilgjengelighet: tilbys nå i Sephora -butikker så vel som på samme måte online
Makeup samt sjarmbloggvurdering: B+

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen