Søndager med Tabs the Cat, Makeup and Appeal Blog Mascot, Vol. 141

Søndager med Tabs the Cat, Makeup and Appeal Blog Mascot, Vol. 141
Søndager med Tabs the Cat, Makeup and Appeal Blog Mascot, Vol. 141

Seks. Det var hvor mange ganger jeg kjørte frem/tilbake til/fra flyplassen denne uken for faner. Jeg er som hans personlige skytteltjeneste. Det er en times kjøretur, tur / retur, og jeg får knapt så mye som en takk. Jeg vet at det er en del av jobben min som assistenten hans, men likevel. Litt takknemlighet ville være hyggelig.

Telefonen har ringt av kroken i det siste med Kitty Modelling Job -tilbud, og tomrommet etter Oprah har nettverkene til og med snakket om et mulig talkshow (fingrene krysset!).

ANNONSE

Denne uken hadde Tabs modelleringsjobber i fjerntliggende steder som Paris, New York, Honolulu og Santa Cruz. Seriøst var han over hele kartet.

ANNONSE

Jeg er takknemlig for at han er hjemme for langhelgen nå. Hvis du er interessert, her er noen nylige bilder fra porteføljen hans.

Hvem er faner katten? For omtrent tre år siden ble jeg venn med en omstreif, loppe-bitt tabby katt med en dårlig sak om ormer. Jeg kunne se at han hadde falt på vanskelige tider, men hans dype kunnskap om kosmetikk med høy mote og varehus førte til at jeg trodde at han var mye mer enn det som møter øyet. Vi ble raske venner, og nå er han faktisk sjefen min (og en vellykket kittemodell).

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen