Har du noen gang hatt en dårlig solbrenthet?

Har du noen gang hatt en dårlig solbrenthet?
Har du noen gang hatt en dårlig solbrenthet?

Da jeg var 12 år gammel, sendte foreldrene mine meg ned for å tilbringe en del av sommeren i Sør -California med kompisen min Karrie så vel som familien. De hadde vært naboene våre før de flyttet, så vel som Karrie så vel som jeg var fineste venner.

Vi så ikke noe ut; Hun var blond med blå øyne, så vel som jeg var denne litt brune kvinnen som ikke forsto noe om solkrem. Husholdningen hennes gjorde også mye utendørs ting, som camping i tillegg til å dra til innsjøer. Karrie forsto alltid å ta på solkrem, så vel som moren alltid ville tilby noen til meg, men jeg tok det aldri siden jeg aldri hadde blitt brent … før den turen til Perris -sjøen.

ANNONSE

Det var en blåsende varm dag, så vel som vi hadde brukt alt i solen. Selvfølgelig tok jeg ikke på meg en slikk med solkrem …

Jeg husker å ri hus i kjøretøyet i tillegg til at jeg føler at min avtale blir virkelig, virkelig varm. Skallingen startet ekstremt neste dag – rundt nesen, skuldrene mine – var det forferdelig.

Nå har jeg alltid lagt på solkrem, så lærdom!

Har du noen gang hatt en dårlig solbrenthet?

Ja

Nei

Se resultater

Laster …

ANNONSE

Din vennlige Community Charm Addict,

Karen

S. Noen mennesker gjør det virkelig enkelt for late peeps å ta på solkrem, lol! Disse myke supergoop-sveipene er fuktet med vannavstøtende bredspektret SPF 30 solkrem i tillegg til å komme 40 til en pakke for $ 34 (ouch!). Tilbudt på Sephora.

Ikke overraskende har de en moderat solkremduft. Fuktigheten fra dem tørker relativt raskt på huden min, men etterlater en noe klissete film, spesielt rundt nakken. Likevel liker jeg bekvemmeligheten, så vel som faner gir dem to poter for å ikke bli evaluert på dyr.