En skive av matt leppestiftparadis med tillatelse fra Mac Swank Paradise Mattenes

En skive av matt leppestiftparadis med tillatelse fra Mac Swank Paradise Mattenes
En skive av matt leppestiftparadis med tillatelse fra Mac Swank Paradise Mattenes

Dang, jeg hadde glemt akkurat hvor mye jeg liker Mac Mattes. Det hadde gått en stund med tanke på at forrige gang jeg brukte noe fra linjen med semi-matte leppestifter, men i dag frisket tre av de 10 nyanser fra den herlige nye Swank Paradise Collection minnet mitt.

Mattene Lipsticks, $ 14,50 U.S./$17,50 CDN hver, fra venstre: Deilig forbudt (en midt-tone bær), legendarisk (en midt-tone murstein rød) samt naken lykke (en nøytral lys rosa)

ANNONSE

Mattene Lipstick fargeprøver fra venstre: Deilig forbudt, legendarisk så vel som naken lykke

Legendarisk

Naken lykke

Deilig forbudt

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Fjærlys på leppene til tross for full dekning, ekstremt pigmentert formel, de påfører seg jevnt og kler ut lepper i bare to eller tre sveiper med langvarig farge som er i stand til å stå så mye som flere kopper kaffe eller te.

Noen gals oppdager Mac Mattes som en berøringstørking, så vel som jeg brukte til å tro det også, men av en eller annen grunn virker nyanser i denne nye partiet mye mer fuktighetsgivende enn jeg husker.

Hvis du liker enkle leppestifter uten oppstyr i elegante, rike nyanser, ikke gå glipp av de nye Mattenes i Mac Swank Paradise.

Pris: $ 14,50 U.S./$17,50 CDN hver
Tilgjengelighet: tilbys nå i Mac -butikker, tellere så vel som på samme måte online
Sminke samt appellbloggvurdering: a

For mye mer på Mac Swank Paradise Collection, inspiser ut …

Mac Swank Paradise Swatches samt bilder

Mac Swank Paradise Paint Pots har pigment til overs

Seier er vår!

JA! Vi laget det, Boo! Det er helg. Har du noen form for planer? Jeg vil være mye av tiden, men jeg vil gjerne se med BFF -ene mine, Jen så vel som Cindy, hvis jeg kan overflate alle oppgavene mine. Jen hadde nettopp spedbarnsgutten sin i forrige uke, i tillegg til at jeg ikke kan vente med å tilfredsstille ham.

ANNONSE

Tidene forandrer seg’. Jen, Cindy så vel som jeg brukte til å tilbringe dagene våre i høy institusjon og snakke om gutter, som vi fremdeles gjør, først nå gutten er et spedbarn. Gal!

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen